InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Probeer de Japanse Gyudon SET voor maar 1 euro bij SET in Den Haag!

vr, 14/06/2013 - 14:57

Japans restaurant SET was al bekend met hun schattige Hello Kitty High Tea. Deze maand juni hebben ze weer iets nieuws voor mensen die van lekker eten houden. Je kan namelijk voordelig de Gyudon set proberen voor maar 1 euro!

Afgelopen week was ik met een paar vrienden geweest om het te testen en het was heerlijk!


Je krijgt 2 voorgerechtjes: zure komkommers en zeewier


een kommetje miso soep


Gesneden beef met Japanse champignons, uien op rijst.


Dit alles voor maar 1 euro!

Je moet wel van te voren telefonisch reserveren bij het restaurant SET (070 363 88 39, Schoolstraat 4 Den Haag) en aangeven dat je gebruik wilt maken van deze 1 euro Gyudon set actie. Per reservering kan er maximaal 6 Gyudon sets besteld worden. Per dag wordt er maar 100 Gyudon sets voor 1 euro geserveerd! Meer informatie zie de website van SET

Alvast eetsmakelijk!