Steun een goed doel met kookboek: Topkoks voor Thuiskoks

 

Topkoks voor Thuiskoks 7 is het nieuwste kookboek uit de serie. Dit kookboek bestaat uit 46 recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten. De gerechten zijn opgesteld door meesterchefs als Jonnie Boer, Ramon Beuk, Julius Jaspers, Niven Kunz en Hidde de Brabander. Het kookboek is geillustreerd met prachtige foto's en duidelijke beschrijvingen van de recepten en benodigdheden. 

Wat maakt dit boek nog meer speciaal? Het is een project die een goed doel steunt! Van ieder verkocht boek worden 40 voedzame maaltijden bereid voor schoolkinderen in Malawi, zodat zij zonder honger kunnen beginnen aan hun schooldag. Dit project is een initiatief van het World Food Programme (WFP) van de Verenigde Naties.

Vorig jaar ging het boek Topkoks voor Thuiskoks maar liefst 45.000 keer over de toonbank. Dit jaar wilt WFP het doel behalen om 50.000 boeken te gaan verkopen in Nederland. Dit is goed voor 2 miljoen schoolmaaltijden voor kinderen in Malawi.

Het boek kost €11.99 per stuk en is online o.a. verkrijgbaar bij Bol.com (tevens eerdere edities)
Wil je meer weten over dit initiatief? Bezoek dan de website Topkoks voor Thuiskoks, webshopFacebook, Twitter

Leren lekker koken en tegelijk een goed doel steunen? Koop dan snel het boek Topkoks voor Thuiskoks!