InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Na musea is de selfie stick verboden bij festivals als Pink Pop en Lowlands

zo, 29/03/2015 - 20:43

Eerder is het al bekend dat musea de selfie stick verbieden. Het stoort andere mensen en kan de kunstwerken schaden namelijk. Nu is het verbod ook van toepassing bij de Nederlandse festivals als Pink Pop, Lowlands,Down The Rabbit Hole, Pitch en Best Kept Secret. Behalve dat de selfie stick het zicht van andere concertbezoekers belemmerd, vormt het ook een veiligheidsrisico. Bij druk bezochte festivals kan je met de selfie stick per ongeluk iemand anders raken. Verder vinden organistaties dat mensen dan te veel met zichzelf bezig zijn dan met de show.

Naar welke festival(s) ben je van plan te gaan?