De 7 ergste dates ooit van de redactie van dames.nl lees en huiver:p

Op de redactie van dames.nl lopen er heel veel single ladies rond.

Wij hebben allemaal een worst date ever gehad dat je gelijk zo afgeknapt was, dat je spontaan wilde weglopen.

En hij maar vragen “wat did i do?”

The seven worst dates ever van de redactie van dames.nlkristys worst date ever 2015

 7. Scenario: je date neemt je mee uit eten bij een italiaan. Lief zou je zeggen :) totdat je de menukaart voor je krijgt. En als je denkt dat je date iets liefs naar je gaat fluisteren,zegt hij opeens het volgende:

 ik weet dat vrouwen altijd lijnen en niet veel trek hebben. Dus zullen we een pizza bestellen en deze delen?

 (wijzend naar de goedkoopste gerecht op de kaart) Zoals het een echte dame betaamd, heeft mijn collega blogger de hele date uitgezeten en je begrijpt: van een tweede date is het nooit meer gekomen.

 

6. Je doet een drankje met een jongen dit keer zodat als het niets is je nog altijd overhaast kan vertrekken. Attractive guy, intelligent en lief. Picture perfect dus.  Alleen tijdens het drankje krijgen jullie een schaaltje met nootjes voorgeschoteld. What happens .. date graait volop in het bakje en propt zichzelf vol ermee. En praat met je dus met consumptie.

 How charming!!! NOT!!!!!

5. Eerste date en openingszin is : Hoi, er is niet veel te doen in de stad dus zullen we maar naar mijn huis gaan?

4.  Afgesproken met een superhot guy, na het drankje wilt hij afrekenen en gooit zijn hele zak leeg op tafel. En begint alle munten te tellen en zegt tenslotte tegen de geirriteerde serveerster oh ik heb je tien cent te veel gegeven houd maar……

3. Een dag voor jullie date belt hij je op: ik ben een andere vrouw tegengekomen dus ik wil onze date afzeggen. -_-

2. Date vertelt je middenin een leuk gesprek dat hij binnenkort vader wordt!!! Om het nog erger te maken: het is een vrouw die hij in thailand had ontmoet. En hij heeft haar verlaten omdat hij halsoverkop op een andere vrouw verliefd werd die helaas na 2x daten hem de bons had gegeven.

En nu zit jij tegenover hem … Need I say more? 

1.Sad but true story:  je bent helemaal hotteldebottel van een superleuke jongen met wie je al een half jaar chat en date. Tijdens een drankje vertelt hij je dat zijn vrienden hem een asshole vinden. Why? Omdat hij je nog niet verteld had dat hij nog getrouwd was. Maar wel zegt hij dat ze allang wel uitelkaar zijn. Dit is echt een NO GO. Wegwezen dus!!!!

quuote

 

Hebben jullie ook verhalen over een date die memorabel was of grappig en/of niet voor herhaling vatbaar dan kan je het hieronder delen met ons!