Fashion Fix #1

The HORROR!

Op een goedganse dag, loop ik in het centrum van den haag. Nietsvermoedend, soms om me heen kijkend of er echt hippe fashionista's rondlopen. Nieuwe mode en trends spotten, dat vind ik leuk. En vooral om op deze site te zetten zodat je zelf ook een beetje inspiratie op kan gaan doen voor je garderobe.

Ik verwacht niet veel, omdat den haag qua mode toch iets achterloopt. Tenminste als je het straatbeeld met amsterdam vergelijkt. Daar lopen er natuurlijk veel meer toeristen rond en gaat de mode iets sneller. Veel vrouwen lopen flink gestyled van top tot teen (zelfs de tas en de schoenen matchen!) door de stad.

Maar hier lopen veel hagenezen ((waaronder ik!) ook niet met de nieuwste mode rond en ben ook niet elke dag op en top gestyled. Misschien omdat je hier opvalt, en dan gelijk opmerkingen naar je geslingerd krijgt( typisch jongeren den haag) maar dat is weer een heel ander verhaal. Doe maar gewoon is typisch haags.:)

Vorige week liep ik nietsvermoedend rond, totdat er opeens uit de hema een gele schim schoot. Vergezeld met twee "wat minder opvallende"aanhangers. Ze liepen zo snel, maar toch een verblinding van mijn ogen (en nee dat is niet positief!)

Vandaar dat ik nu begin met een nieuwe serie artikelen.

Van hoe het echt niet moet!en hoe je dit kan fixen! Fashion Fix by kristy dus:p

Zo moet het dus echt niet!

 

 

Wat klopt hier niet? Waar moet ik beginnen? Dat haar! Die jurk! die schoenen ! die tas! alles is zo fout!!

Ten eerste: heb je een opvallende jurk, dan moet je de rest rustig houden. Haar bijeen in een staart of in een vlecht was een stuk mooier geweest!

Ten tweede: die tas vloekt met de jurk, je weet niet waar je moet kijken? haar? jurk ? of de schoenen?

Dus so called bohemian queen wannabe, zo moet je nooit meer de deur uit!

Hoe het wel moet?

Een neutrale riem (een kleur) had het drukke geheel ook wel een beetje kunnen breken. Ook had het het geheel wat opgeleukt.

een perfect voorbeeld van hoe het wel moet, kan ik hieronder illustreren:

 

 Wat is het verschil? Rustig en sluik haar. Riem en schoenen matchen in een effen kleur. Tas heeft geen drukke print. Dus op en top gestyled!!

Dit was Fashion Fix #1 more is coming up...