InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Trick or threat, Celebrate Halloween

vr, 21/10/2011 - 21:03

Een van de leukste feestdagen die er bestaat, is voor veel mensen Halloween! In Amerika is Halloween een big happening en zie je al begin Oktober de huizen versierd met allerlei griezelige pompoenen en andere enge decoraties. Maanden van tevoren zijn de jongeren al bezig met het plannen van de ultieme Halloween Party of zijn ze aan het uitstippelen hoe zij hun Halloween night gaan doorbrengen.

Jammer genoeg is Halloween niet zo groot hier in Nederland, maar er is zeker wat te doen tijdens Halloween en is het vieren waard. Wil je lekker griezelen, breng dan een bezoek aan de pretparken. Het thema van Walibi tussen 14 tot 30 oktober is Halloween fright night. Horrorshows, haunted houses en scarezones die garanderen op een zenuwslopende avond. Ben je bereid om iets verder te reizen voor de ultieme griezel beleving, ga dan naar Horrorwood in Moviepark Duitsland. Horrorwood is er tussen 6 oktober en 5 november.

 

Niet zo van de pretparken dan organiseert Amsterdam voor de 2e keer het Halloween festival van 28 tot 31 Oktober. Een lang weekende in de sferen van Halloween met op 29 oktober een Costume party.

 

Wat er nog meer te doen is tijdens het extra lange Halloween weekend:

 

Halloween Hairball

Trek je leukste Halloween outfit aan en geniet van de Halloween party in club Paradiso met scary entertainment op 29 oktober.

 

Boom Chicago Halloween Show

Zin in iets luchtigs, dan is er de Halloween comedy show op 31 Oktober met lekker hapjes en Halloween Cocktails.