Axara F/W Collectie 2013-2014

Hoewel het hier nog steeds geen lente is, zijn de dames en heren in modeland al bezig met de collecties van deze winter.

Vorige maand was Dames.nl aanwezig bij de presentatie van de Axara Fall/Winter 2013-2014 collectie.

Axara is een Frans familie bedrijf dat sinds 1975 de wereld verleid met elegante kleding. Axara Paris staat voor vrouwelijk, trendy met een Franse twist en voornamelijk voor kwaliteit. Axara is een merk voor de onafhankelijke, actieve vrouw die haar eigen stijl heeft en eigenzinnige wensen. Zij is bekend met de "Franse elegantie", is ultra vrouwelijk en herkent glamour en kwaliteit als zij het ziet. 

From its Parisian shop in Saint Germain des Prés, Axara has seduced the whole world. Its French savoir-faire is appreciated worldwide, from Montreal and Saint Petersburg to Tokyo and all of Asia, which is very attracted to the particular charm of this family business founded in 1975.The design workshop, located in the Paris region, is a true think tank: experimenting, searching, and mixing pieces of fabrics, laces, materials, and embroideries. It is a place where fashion is still lived as a human experiment and a permanent quest for quality: all the Axara pieces carry the prestigious label “Made in France.” In a state of perpetual effervescence, the creative team is always looking for new inspiration, in search of new associations to dress the woman of their dreams.

Voor de show begon, konden we nog rondsnuffelen in de lookbooks en konden we de prachtige sieranden van het glamour merk Isharya bewonderen

Benieuwd? Oordeel zelf wat je van de collecite vind

Een sneak peek van de dames voor de show

Foto's © Luigi Colantuono

 

Voor meer informatie over Axara: MnM PRagency www.mnm-pr.com

Voor meer informatie over Isharya en Dear Fashion magazine: Tint Agency www.tint-agency.nl