Instant friends

Ga je wonen of reizen naar een ander land en maak je zorgen of je het daar wel overleefd zonder je vrienden en familie. Dan is Couch surfing de ideale oplossing voor instant vrienden of in ieder geval een buddy of gids. Couch surfing is eigenlijk een community van mensen die graag reizen en daarbij  het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten en the hosten. Hierdoor leer je een land of stad kennen niet als toerist maar meer als local. Dus geen dure etentjes bij de crappy restaurantjes maar de leukste local stuff die meestal verborgen blijven voor de toeristen.

De website bestaat ut verschillende opties. Je kan dus “couchsurfen”, dus gebruik maken van hun bank, als accommodatie. Als je dat een beetje eng vind kan je ze vragen voor een kopje koffie.

Natuurlijk moet je wel een beetje uitkijken, maar de mensen worden beoordeeld door andere couch surfers en je kan altijd van te voren contact met ze opnemen via mail.

Make the most of your stay abroad and start couchsurfing.

                   

http://www.couchsurfing.org/