30 April Koninginnedag en al het leuke erom heen

Koninginnedag is een feestdag dat internationaal bekend staat om een Orange crazy day. Iedereen is extra gezellig en de meeste mensen gaan de straat op in hun oranje outfit opzoek naar entertainment. Natuurlijk is er voor Koninginnedag 2012 ook het een en ander georganiseerd en hier een kleine selectie van wat er te doen is op onze Queensday. De leukste steden om te bezoeken zijn:

Amsterdam

Dit jaar zal Koninginnedag Amsterdam kleiner gevierd worden zonder radio 538 om het aantal bezoekers te beperken. Maar er zijn wel heel veel andere leuke activiteiten in het hart van Amsterdam.
Q-day festival Een festival rond het Olympisch stadium speciaal voor dance liefhebbers, op het festival komen de beste nationale en internationale elektronische artiesten optreden. Artiesten zoals Juan Sanchez, Real el Canario en Green Velvet komen maken er echt feestje van.

Vrijmarkt In het centrum is er vanaf 06:00 s'ochtends de traditionele vrijmarkt. Waarbij veel mensen de straat opgaan om hun spullen te verkopen. Op de vrijmarkten is er van alles te vinden. Vooral veel Antiek en Vintage tegen een mooi prijsje.


Utrecht
Aan de grachten van Utrecht zijn er ook veel activiteiten georganiseerd met bijvoorbeeld een leuke Salsa en Merengue workshop. De vrijmarkt begint in Utrecht al vanaf 29 april om 18:00, dus je kan al een dag van te voren bijvoorbeeld de vrijmarkt op de Breedstraat en de Waterstraat bezoeken.

Eindhoven
In Eindhoven zijn er heel veel shows en DJ's. Paar leuke feestjes zoals Extrema Queen's Day, Zodiak Commune Queensday enHiphopLab040 Royal Block Party.
Eindhoven is de place to be als je lekker wilt dansen en van muziek wilt genieten.

Natuurlijk zijn er ook veel activiteiten gaande in alle andere steden, voor een overzicht van alle steden en activiteiten:
http://www.youropi.com/nl/txt/koninginnedag