Steun het Babyhuis en het Dushihuis en win het boek “ De Babyplanner”

Een van de bestsellers van het moment “ De Babyplanner”. Het waargebeurde verhaal over een vrouw met een kinderwens. Een onderwerp dat dichtbij de vrouw ligt maar weinig ter sprake word gebracht is in dit boek de hoofdlijn van het verhaal.

Barbara Muller, schrijfster van het boek heeft een groot hart voor kinderen en zet zich in voor projecten tegen kinderleed.Barbara is een van de initiatiefneemsters voor het project “het Babyhuis”. Een initiatief waar baby’s worden opgevangen die ter vondeling worden gelegd of om het leven worden gebracht door wanhopige ouders. De helft van de totale opbrengst van het boek gaat volledig naar het Babyhuis.

Als trouwe lezeres van Dames.nl maak je kans op dit boek en kun je ook kennis maken met het vervolg op de Babyplanner “ Omarm me”. Dit boek is pas uitgebracht en is al met leuke reacties beoordeeld.

“Barbara Muller geeft in Omarm me meer dan alleen een beschrijving van haar ervaring in de jeugdzorg. Het is ook een verslag van een modern vrouwenleven vol vriendschap, schoonheid en liefde.' Liddie Austin RED”

 

De helft van de opbrengst van het tweede boek gaat naar het project het Dushi-huis en de andere helft naar het Babyhuis. “ Het Dushi Huis is een huis waar een kind gewoon kind mag zijn. Waar wordt geleefd met kinderen, in plaatst van gewerkt met kinderen.”

Om kans te maken op het boek “De Babyplanner” Like Dames.nl en  Het Babyhuis  op Facebook. Deel dit bericht op Facebook en maak kans op een van de Best sellers van het moment. De winnaar word bekend gemaakt op moederdag 13 mei.