Review: African Beauty & Lifestyle Event

 

3 Juli was het zover! Lady Africa organiseerden met 10 andere exclusieve online boetieks de 1e editie van de African Beauty & Lifestyle Event.Er was voor ieder wat wils! Fashion & Accessories, Beauty & Skincare, Reizen, heerlijke wijnen en meer prachtige producten uit Africa.Het evenement vond plaats in de van Lennep Kliniek in het prachtige Scheveningen. Een impressie van de avond.

 

We kwamen net op tijd voor de modeshow. De modellen liepen in de prachte kleding van Lady Africa, Como Mola en Sporten in Stijl.

Onder het genot van een hapje en drankje hebben we genoten van de producten van de volgende exposanten:

Lady Africa

Bij Lady Africa kan je terecht voor kleding en accessoires van zowel gevestigde Afrikaanse labels en nieuw talent. Prachtige design met Afrikaanse invloeden en stoffen. Wij konden onze ogen niet afhouden van deze prachtige jurken.

Shop Lady Africa

http://www.lady-africa.com

 

Sporten in Stijl

Sporten in Stijl verkoopt yoga kleding, tennis kleding, lounge kleding, horloges van verschillende duurzame merken als wellicious, Fiva, Kyboe, Tonic.

Hier een greep uit het prachtige assortiment. Onze favoriet waren het grijze Kyboe horloge en de prachtige yoga mat met Swarovski stenen. Hoezo sporten in stijl!

 

Shop voor deze een veel meer producten op

http://www.sporteninstijl.nl/

 

Antonia by Yvette

Anthonia by Yvette is een echt multitalent. Ze ontwerpt, decoreert en maakt accessoires voor schoenen. Hiernaast schildert zij ook nog. Een van de unieke ideeën

Shop Antonia by Yvette 

http://www.antoniabyyvette.com/

 

Como Mola

bij Como Mola kan je terecht voor poncho's, sjaals, hoeden en accessoires. Veel producten zijn vervaardigd met Alpaca wol. Hierdoor zijn de producten duurzaam, warm en hypo-allergeen

Meer informatie over Como Mola vind je op

http://www.comomola.nl

 

Wij zijn er volgende editie er zeker weer bij! Hopelijk zien we jullie dan ook! ;)