Must have Items for summer/fall 2012

fashionn

New season=new wardrobe=new clothing = WE LIKE!

Alle sale zijn helaas al voorbij .. Maar dat betekent niet dat shoppen niet meer leuk is .. Integendeel shoppen is extra leuk want de nieuwe collecties zijn al binnen! En zeg nou zelf: je wilt toch niet soo last season zijn? :P New clothing and a new wardrobe, for the new season.

In nederland is het soms wel moeilijk om te peilen wat je aanmoet in verband met het weer dat van regen naar zon om kan slaan en van zon naar onweer. Maar met deze items verdwijnen de stapelwolken vanzelf want de nieuwe trends zijn HOT! Er zijn een aantal nieuwe trends en een aantal fashion items die je in de herfst zelfs aankan..

Mijn favourite items atm(=at the moment) ;)

fashionbykristydamesnl bootwedge black collar blouse

1. Blouse van KM. Op deze blouse ben ik echt verliefd. So new season is the colourblocking. Grote contrastrerende kleurvlakken in je kleding, zoals donkerblauw en beige bijvoorbeeld is smart! Door truien of jurkjes te nemen in een vrolijke kleur met een zwarte onderkant bij je middel bijvoorbeel, accentueer je deze en lijk je extra slank!

The collar: Onze kragen mogen gezien worden! het liefst in een contrastrerende kleur of als je een leuke trui hebt met een ronde kraag ben je superhip met deze ketting:

lacecollar ketting kraag

2. Shorts. De shorts mogen weer! Het liefst van wol en-of tweed. In de winter draag je deze met over knee kousen en een geruite trui voor de engelse schoolgirllook.

3. Ankle wedge boots van Guess. Deze boots kunnen echt overal bij , makkelijk te combineren, lekker warm en lopen superlekker!

 

Maar natuurlijk houd ik niet alleen van zwart en wit..

What I absolutely love in this new season:

fashion by kristy peplum louisvuitton pump skirt pencil

1. Accessoires: kettingen, armbanden,ringen..je look is niet meer compleet zonder opvallende spikey of gouden accesoires!

2. Peplum: wat is peplum? peplum is een soort mini mini rok dat meestal loopt vanaf het middenrif van je truitje en wijd uitloopt. Peplum wordt ook wel schootjes genoemd omdat het een heel kort stukje extra stof is aan je trui.

Dit is ideaal voor het accentueren van je slanke taille (ahum) en je eventuele (onder)buikje kan verdoezelen.  De jurk peplum is ook zo ideaal

peplum dress

See alles gecamoufleerd en het komt je figuur ten goede!

3. The pencilskirt is back! and how! In tweed, in rood zwart of leer het kan allemaal. It is the season for this fashion again!

4. The gold/silver toe pump ...What I love the most is this shoe!! De allermooiste is natuurlijk de witte met gouden punt van Louis vuitton maar voor diegene onder ons die niet zo een dikke portemennee hebben. Ik heb deze gezien bij de zara en de mango heeft ook een zilver/zwarte variant op deze.

So guys..These are my must have fashion items for the season..

More is coming soon...!

Heb je vragen of suggesties?Dan kan je natuurlijk hieronder een berichtje achterlaten:)