Last minute Oud en Nieuw looks!

Het aftellen is begonnen! Nog geen looks gevonden voor de jaarwisseling? Je hebt nog een paar uur om te shoppen en een leuke look te creëren. Hier een 3 looks ter inspiratie:

 

Snowflake

Clean en Fancy met deze look. Krijg stralende ogen met een wit oogpotlood. Gebruik een liquid eyeliner om een dun lijntje te zetten en de wimpers aan te zetten. Hou de rest van je gezicht neutraal en hou de focus op de lippen. Je kan het wat feestelijker maken met wat shimmer op de jukbeenderen.

 

Sultry Wishes

Voor de wilde avond uit, gebruik dit Sleek palette om een krachtige ooglook te creëren. Hou de lippen zacht met een nude lippenstift en contour onder de jukbeenderen om je gezicht meer vorm te geven. Highlight de wangen en neusbrug en je bent klaar voor een wilde nacht!

 

Glorious Peach

Blijf je gewoon thuis of ga je gezellig met familie borrelen? Deze zachte meer feestelijke look is gepast voor zowel een cocktail party als thuis! Glossy lippen en een stralende huid zorgen voor een lieve maar feestelijke look met de juiste accessoires!  

 

Namens Dames.nl een voorspoedinge jaarwisseling en we zien elkaar weer in het nieuwe jaar! Stay tuned voor nog meer fashion, lifestyle, evenementen, recepten en veel meer!