InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Men and women just friends? Waarom alleen vriendschap tussen mannen en vrouwen onmogelijk is.

do, 24/01/2013 - 14:06

Vraag jij je ook wel eens af waarom vrouwen veel beter zijn in vriendschap dan mannen. Of heb je geen mannelijke vrienden en vraag jij jezelf af wat de reden daarvan is?

Laatst kwam ik een kort fragment van Steve Harvey tegen, entertainer en schrijver van een van mijn favoriete boek: Think like a man and act like a woman. Steve Harvey geeft een duidelijke verklaring waarom een man nooit alleen vriendschap zou kunnen hebben met een vrouw en waarom wij "delusional zijn als wij denken dat hij maar "een" vriend is.

Fragment van de Face to Face with Fredericka show (CNN)

Nooit eerder zo bekeken, want ik heb namelijk wel een paar just male friends en weet 95% zeker dat het pure vriendschap is. Maar begrijp zeker zijn standpunt!

Wat vind jij? Kunnen mannen en vrouwen alleen vrienden zijn?