Limited Edition Bottle Evian <3 Diane von furstenberg

diane von furstenberg kristy dames Voor de Fashion and designer lovers onder ons: Deze Limited Edition fles een echte collectors item!Lekker water van kwaliteit gestoken in een mooi jasje. Elk jaar brengt Evian weliswaar een fles uit in samenwerking met een designer. Maar dit is wel de eerste vrouwelijke designer waarmee Evian in zee gaat. Maar dat maakt de fles niet minder mooi, het mooie design straalt juist luxe uit.

Diane von furstenberg en evian logo by kristy dames nl

ook aan het milieu is gedacht: gedrukt met biologisch inkt

Toevallig heb ik deze gister bij de bijenkorf ontdekt, en mijn oog viel gelijk op deze mooie fles. Alleen is het geen normale fles, het is een fles ontworpen door top designer Diane von Furstenberg. Haar kleding is heel erg geliefd bij sterren en Royals(Fashionable Kate Middleton o.a. is fan!)

kate middleton diane von furstenberg

Kate in Diane von Furstenberg

Wil je er ook een in huis hebben ? Via internet kan je ze bestellen, en anders loop je gewoon even binnen bij de bijenkorf.