InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Koop 2 mei je Glossybox offline!

ma, 29/04/2013 - 14:30

Maar de Glossybox is toch alleen online verkrijgbaar? Fout! Op donderdag 2 mei is er een fysieke winkel in Amsterdam!  

Koop de boxen die je hebt gemist tegen een aantrekkelijke korting, schaf de exclusieve 'Moederdag' box aan en neem deze als eerste mee naar huis en geef je nagels en handen een complete make-over door het team van O.P.I. Cynthia Schultz van misslipgloss.nl zal ook van 14.30 tot 16:00 uur aanwezig zijn om haar boek te signeren.

Donderdag van 9:00 tot 21:00 kan je heerlijk shoppen onder het genot van cocktails bereid door Grand Marnier aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam.