InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Ben jij ook "Too beautiful for Abercrombie and Fitch"?

do, 01/08/2013 - 17:46

A&F ligt al een tijdje onder vuur door een uitspraak die Mike Jeffries, CEO van A&F en zelf niet de mooiste, deed in 2006 in een interview met Salon magazine.

Link naar het originele artikel

Het komt erop neer dat Ambercrombie en Fitch alleen voor mooie mensen is bedoeld en A&F daarom ook geen L en XL voor dames maakt. Na veel geklaag in de media en online, is er nu een echt tegengeluid: We are too beautiful.

WATB verzet zich tegen de visie en uitingen van A&F. 

Some brands and companies act like selfish bastards.

They would rather burn their clothes, than give them to the poor.

They want to sell their clothes only to people who meet their self-imposed beauty standards.
They don’t give a crap about the circumstances of the people who make their clothes.

Met deze shirts wil BoWeevil, een klein Nederlands bedrijf, de boodschap doorgeven dat schoonheid niet door de media wordt opgelegd en iedereen mooi is, ongeacht je kledingmaat. 

De bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen de shirts kopen, fotos maken en deze op social media delen met hashtag #wearetoobeautiful om meer "awereness" te creëren. Als je het shirt niet meer wil, geef je hem door aan iemand anders of aan de daklozen, aangezien Mike Jeffries liever zijn kleding verbrand dan het aan de daklozen te schenken.

Shop de leuke statements shirt en vind meer informatie op http://www.wearetoobeautiful.com