Gekkenhuis bij de grand opening H&M en verkoop HM X Balmain collectie!

Vandaag 5 november stonden er om 3 uur mensen te bivakkeren voor het maison de bonnetrie gebouw. Al eerder was bekend dat er een megagrote H&M hierin zou situeren. Maar er was nog iets waarom er mensen al om 3 uur stonden te bivakkeren voor de ingang terwijl de winkel pas om 9 uur zou openen:

hm blamin opening

 

De verkoop van de HM X Balmain collectie. Dit is een exclusieve collectie ontworpen door on of the leaddesigners van Balmain: Olivier Rousting. Exclusief voor H&M.

Al om 6 uur stond een vriendin van me voor de deur, en alhoewel ik van plan was om ook te gaan, zakte de moed me al in de schoenen toen ik hoorde dat er al maar liefst 200 mensen haar al voor waren.

En die mogen dan in groepjes van 20 personen naar binnen met tussenpozen van 5 minuten. Ieder groepje mag maar 10 minuten shoppen.

 Er wordt zelfs geclaimd dat er al mensen een dag vantevoren er al waren om 20.00 voor de deur van de H&M en dat er mensen gingen gillen rennen:

Waarom ? Waarom Waarom?

Check hieronder de collectie : Need I say more?

hm balmain

Ook heb ik hieronder een impressie over hoe het aan de andere kant van de wereld er aan toe gaat.

Voor deze exclusieve collectie van deze H&M:

Dus zo vreemd is het niet, als je je buurvrouw opeens een dag vantevoren zag bivakkeren voor de h&m:p

Helaas moest ik vroeg beginnen met werken en kon dus niet meer gaan. Ook greep ik de hele tijd mis op de website, kwam ik er eindelijk in. Liep het bij het winkelwagentje weer vast. En zo tot drie keer toe todat alles was uitverkocht.

Boehoee.....

Maar gelukkig! Had ik een superlief vriendinnetje die dit wel voor mij had kunnen bemachtigen:D

En heel af en toe wordt de webshop nog aangevuld......Succes, and are you already the lucky owner of a balmain piece? Congratulations, zoniet? Niet getreurd, op marktplaats worden er ook heel veel aangeboden. En anders heeft H&M weer een nieuwe leuke samenwerking in het verschiet en kan je altijd nog op de webshop kijken voor alle andere leuke items:)

 

So Happy!! Can;t thanks jose enough!!Friends are the best!