Cashback op je aankopen ook in NL

Je zag het waarschijnlijk al vaker in de Nederlandse winkels; bij aankoop van een product krijg je een bedrag terug gestort op je bankrekening. De Nederlandse bekendste bioscoopagenda gaat een stapje verder en lanceert Belbiosvoordeel.nl. De eerste cashbackwebsite die 100% commissie uitkeert op online aankopen bij meer dan duizend winkels.

Het idee is simpel. Belbiosvoordeel.nl deelt de commissie met de consument door middel van een cashback. Wanneer de consument zich gratis aanmeldt en via www.BelbiosVoordeel.nl bij een van de ruim 1000 aangesloten online retailers winkelt, ontvangt BelbiosVoordeel een commissie over deze aankoop. Belbios deelt  deze commissie in zijn geheel dus 100% uit aan de consument. Om dit mogelijk te maken wordt er  jaarlijks een bijdrage van 5 euro gevraagd die wordt ingehouden van de eerste cashback. Alle daarna verdiende cashback wordt 100% uitgekeerd. Voor een online consument betekent dit al gauw een besparing van honderden euros per jaar.