Fashion lisst 2012

The Event of the Year "Fashion lisst" van 18 tot 26 februari. Een Sample & Stock Sale van alle grote merken met kortingen die zelfs oplopen tot 90 procent. Naast de bekende designer Sale van bijvoorbeeld Gucci, YSL, Michael Kors, zijn er ook verscheidene leuke activiteiten. Tijdens Fashion list kunnen de bezoekers ook bijvoorbeeld kennis maken met talentvolle jonge ontwerpers die hun nieuwste collectie showen.

Met trots kan ik dus meededelen dat ik mijn nieuwste collectie Uzuri Couture ook zal showen tijdens dit evenement op vrijdag 24 en zondag 26 februari. I am excited to show my new collection dus kom een van deze dagen naar Fashion Lisst voor de modeshow. Om een kleine impressie te krijgen van Uzuri Couture, een paar items van de voorafgaande collecties.

 

Naast de modeshows zijn er nog andere leuke activiteiten zoals een leuke catwalk workshop van Marianne Verkerk. Daarnaast zijn er leuke artiesten aanwezig en modelscouts. 

Genoeg reden om te komen en vooral om mijn nieuwe collectie te bewonderen op 24 en 26 februari. 

Zie jullie dan!