InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Maison Martin Margiela for H&M!

vr, 15/06/2012 - 14:56

Fashionista's, hou je vast!

Het Franse modehuis Maison Martin Margiela gaat een collectie maken met H&M!
Het is niet de eerste keer dat H&M samenwerkt met grote modehuizen die ons hartje sneller doet kloppen/bonken. Viktor & Rolf, Roberto Cavalli, Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Marni zijn een paar namen die eerder te vinden waren bij H&M. Ik ben een grote fan van deze samenwerkingen! Niet alleen zijn de collecties mooi, ze zijn ook veel betaalbaarder (Hallelujah!). Dat wordt vroeg opstaan om een plekje te bemachtigen tussen de gek gestoorde menigte voor de H&M op 15 november! We zullen ongetwijfeld meer er over horen en asap de collectie met jullie delen, maar voor nu zullen jullie het moeten doen met dit dreamy filmpje.

XXO,
Medy