Shu Uemura S the new upgrade for the best eyelashcurler ever!

Shu Uemura S nieuwe wimperkruller eyelashcurler

Best eyelashcurler ever! Has an upgrade: the new Shu Uemura S

Als sinds een jaar en een dag ben ik groot fan van de Shu Uemura wimperkrullers. Helaas zijn ze niet in Nederland (meer) te koop. Dus toen ik vorig jaar in Londen was ben ik gelijk een Shu Uemura winkel ingedoken en heb maar liefst twee exemplaren van deze superkruller ingeslagen. De zilveren (de klassieker !) ben ik inmiddels aan mijn zusje kwijtgeraakt. Dus toen ben ik de Limited Edition versie gaan gebruiken in goudkleur.

Helaas had de verkoopster mij al gewaarschuwd dat de gouden versie minder goed was. Tja, het zag er precies hetzelfde uit, dus ik dacht: why not? Is het soms een verkooptactiek om de limited editions op voorraad te houden? En de classic ones zoveel mogelijk te verkopen? (Waarom ik dat dacht weet ik niet ook omdat er nog honderd goudkleurige LIMITED EDITIONS doosjes me vanaf de muur aangaapten.)

Anyways, ik heb de goudkleurige gebruikt en ja hoor, hij is niet zo fijn als de klassieker (zilverkleurige!)

Why I love the Shu Uemura wimperkruller?

A: hij knijpt niet in de huid van mijn Chinese kortwimperige oog (AUWW en dat is nog eens AUW!!) en ik kan het weten want heb er heel veel geprobeerd die  wel knepen in mijn ooghuid (snif!!)

B : ik hoef maar een beetje te knijpen en ik voel gelijk een goede grip bij mijn wimpers. Hij knijpt  niet in het midden van je wimper of in je huid. Maar  precies echt een 1/100 mm van waar de haren van je wimpers ophouden en de huid van je oog begint. Waar de krul van je wimper moet beginnen dus.

De Limited edition daarentegen:

Die krult op driekwart van je wimper. Dan wel dichterbij je wimperrand, maar niet zo goed als de “classic one”

Hij ziet er precies hetzelfde uit, maar de bolling hebben ze iets anders gemaakt. FOEI!! Minpunt voor SHU! Maar voor de rest krult hij ook net zo goed, en ligt ook makkelijk in de hand. Met een kleine kneep heb je wimpers al gekruld, nou ja hij krult wel iets minder mooi dan de klassieker dat voel je aan de grip al maar het kan ermee door :) 

Now to the new and improved eyelashcurler:

De nieuwe Shu Uemura S wimperkruller belooft een nog mooiere krul. En ook belangrijk: grip op elke wimperhaar. Zoals je ziet oogt de wimperkruller iets smaller. De zijkanten hebben ze weggelaten. Zodat (stel je hebt lange wimpers, not me unfortunately L ) dan kun je bijvoorbeeld er ook voor kiezen om alleen de wimpers in je buitenste ooghoeken te krullen. Voor een ander effect. Doordat er geen zijkanten op zitten ben je niet gelimiteerd aan een houding. Je kan dus wimperhaartjes benadrukken. Je kan beter bij wimperharen die bijvoorbeeld wat rechter en stugger zijn zonder dat je de andere kant van je oog waar je wimpers al perfect gekruld zijn nog een keer moet meepakken. Door het nieuwe design is hij geschikt voor elke vorm oog.. Aziatisch, westers deze wimperkruller is gemaakt voor iedereen. Tenminste dat belooft Shu uemura.. Ook belooft

Shu Uemura zelfs de allerkortste wimperharen mee te kunnen pakken in de krul. . .

Ben echt echt heel benieuwd!

Ik heb sterk het gevoel dat ik zeer en zeer binnenkort de gelukkige eigenaar ben van de nieuwe wimperkruller. Vooral omdat ik : en een zusje heb die naar Londen gaat binnenkort en een good friend.  So hint hint…voor de sint!!

 

Helaas niet in Nederland te koop, maar wel in de shu uemura winkels in belgie engeland enz. En natuurlijk op een paar beautywebsites. Dus als je op vakantie gaat in azie! Daar zijn ze volop en goed te koop.