InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Essence Pigments Swatches + GIVEAWAY

ma, 27/08/2012 - 01:07

Elke beauty freak is wel bekend met pigments. Deze zijn veelzijdig, hoog gepigmenteerd en super leuk! De meest gebruikte zijn toch van de wat meer high end merken als MAC en Make up Forever. Helaas zijn deze niet voor iedereens budget.

Nu zijn er de Colour Arts Pigments van Essence. Het is een hele nieuwe lijn aan dit prettige budget merk. Het bestaat uit20 expressieve kleuren en waarmee je eindeloos kan experimenteren. Selecteer simpelweg je favoriete kleuren, meng ze naar eigen inzicht en breng ze aan op de vochtige basisproducten voor je ogen, lippen en nagels.

Ik heb er een paar gekocht om uit te testen of ze de hype waard zijn. Ik heb deze bij de Kruidvat gehaald. Het enige vervelende eraan is was dat ze waren dichtgetaped dus alle namen zijn ervan af!

 

 

Zonder flits

Met flits

Kleuren van links naar rechts

Studio 54 (01), Broadway Starlet (04) , Stardust (05), Little Mermaid (18), Dory in Love (17), Miss Piggy's Lollipop (12), Safety First (07), Kiss the Frog (19), papREDzi (13)

Lippen met #4 Broadway Starlet

De mogelijkheden zijn eindeloos!

We geven een Essence Setje weg!

Wil jij dit leuke setje winnen? Ga dan naar de volgende link om mee te doen Doe mee!

De regels zijn simpel

  • Like Dames.nl op Facebook
  • Vul je gegevens in
  • Laat ons weten waarom jij dit setje graag zou willen

Voor extra kans:

  • Volg ons op Twitter
  • Laat een comment achter

Veel succes! Sluitingsdatum van de actie is 28 september