Binnen 5 minuten de perfecte zelfgemaakt Sushi met de geweldige Sushezi! (WIN)

Ik hou van Sushi en het liefst eet ik het elke dag. Ik heb al een paar keer geprobeerd om Sushi te maken, maar het lijkt mij niet goed te lukken. Ik krijg Sushi bijvoorbeeld nooit perfect rond of mijn ingrediënten liggen na het oprollen er altijd naast. Dus toen ik laatst de Sushezi tegen kwam, waarmee je binnen 5 minuten de perfecte Sushi maakt was ik meteen verkocht.

 

Met de Sushezi, ook wel Sushi Bazooka genoemd, is Sushi maken heel makkelijk. Je vult dus beide helften met sushi rijst en ingrediënten als zalm, avocado en komkommer, klapt de Sushezi dicht, legt een nori vel (zeewier) neer, even aandrukken en je perst er zo een perfecte sushi rol uit. 

Nog een kort filmpje over deze geweldige gadget!

Dus vergeet de bamboematjes en start vandaag nog met sushi maken!
Wij hebben ook nog een leuke verassing, want dit handige apparaat kan je nu winnen! In samenwerking met SushiFan.nl geeft Dames.nl een Sushezi weg!
 
Het enige wat je hoeft te doen is Dames.nl en de SushiFan Facebook fan page te liken en je favoriete Sushi moment hier te delen en misschien ben jij de winnaar van de Sushezi!
Je kan meedoen tot zondag 10 februari.