InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

The WAATbox review!And a chance to win this box of beauty!

ma, 09/09/2013 - 17:50

kristywinactieWij vrouwen houden van presents! En wat is er nou leuker dan een hele box vol met leuke producten te ontvangen, waarvan de inhoud vantevoren nog niet bekend is?

So, wij op de dames redactie waren echt superblij ( althans ik dan houd van roze nl)toen we een pink box binnenkregen.  En dan nog eens gevuld met beautyproducts..We love it!!

wat is de WAATBOX!

De WAATbox is een box gevuld met beautyproducten waar je elke maand op kan abonneren. Het is maandelijks opzegbaar, of je kan jezelf of een hele lieve vriendinnetje :)! een half of  jaaraabonnement geven.

Het voordeel hiervan is dat je elke maand je eigen “kadobox”ontvangt zonder hiervoor iets te hoeven doen.

 Een leuke verrassing voor jezelf om elke maand naar uit te kijken. En het is niet duur, want de inhoud van de box heeft altijd een minimale waarde van 50 euro.  Terwijl de box slechts 14,95 is, en geen verzendkosten!! De box heeft elke maand een andere inhoud, en het is geheim totdat de boxen uitgezonden zijn. Zo heb je bijna nooit hetzelfde, en kan je verschillende (soms wel exclusieve!) producten uitproberen.

Deze maand ben ik bijvoorbeeld heel blij met de exclusieve  just bitten balm van Revlon. Nog niet verkrijgbaar in NL!

So what's in the box?

Leuke verpakking and lovely content.

Zoals je kan zien heb ik gelijk bij het openen een leuke kaart met omschrijvingen van de goodies erbij. I’m  happy! Want deze maand heb ik ipv 5 maar liefst 7 items.

.

Review products of this month

Het eerste product;dat is een ketting ingezet met swarovski stenen. 

Winkelwaarde is 19,95. Supermooi, en elegant, past bij vrijwel elke gelegenheid: ) 

Het tweede product dat ik uitpak is de Sally Hansen nagellak: hard as nails.

Ik heb een witte gekregen, je kunt je nagels ermee lakken voor een leuke gelegenheid matchend met je witte jurk of truitje. En ook kan je deze als French manicure gebruiken. Ideaal, ook omdat met deze nagellak niet split, chipped of breekt. Het vormt een soort beschermende laagje op je nagel mooi toch?

Penseeltje is ook superhandig heb net even snel een french manicure uitgeprobeerd. Dus daar leent deze ook prima voor:) 

Derde product is superhandig voor de laatste paar warme zomerdagen: P

Het is een soort deo kuurtje, niet dat ik het nodig heb, maar met deze warmte is het wel handig om toch zoiets bij de hand te hebben. Normale verpakking, niet super spannend. Maar tijdens het gebruik voelt het super verfrissend aan, na 5 minuten voel ik me nog steeds niet plakkerig en het heeft bijna geen tot een natural smell. Na half uur nog steeds niet,  l love it, het is gewoon verkoelend, vooral in het begin.

Een van de leukste eigenschappen aan zo een beauty (try out) box is dat je soms wel hele exclusieve items ontvangt die hier soms helemaal nog niet uit zijn. Laat staan dat ze al in de winkels te koop zijn . Ook zitten er af en toe nieuwe make up merken bij voelt toch wel heel excuslief als je zoiets in je collectie hebt.

Het volgende product is namelijk nog niet hier verkrijgbaar in nl.

De Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain. Ik heb kleur 035 Charm.

Dekt goed, want mijn natuurlijke lippenkleur is namelijk iets donkerder.

Het is een beetje neutrale kleur eenbeetje a la Kim kardashian. As you know her favourite lipstock is die van NARS turkish delight. Is ook een nude kleurige gloss/stick.
Ik heb het gelijk voor de lezers onder ons uitgtes,t want as you know gaan we zo een  box verloten.
Hij smeert lekker uit, de balm is makkelijk  aan te brengen en vast te pakken. En het voelt echt superlekker en cremig aan. Mijn lippen voelen gelijk niet meer droog aan en ik heb het gevoel dat ik ook een cremetje op mijn lippen heb gesmeerd. Lekker verzorgend en het voelt totaal niet dik aan.
 I like it! Ook plakt hij niet en dat is ook een super pre voor je vriend.

Volgende item is de powderbrush van Bourjois

.

Mooi item, het is gemaakt van natuurlijke haren. En ik denk je ook de winkelprijs interessant zult vinden. Deze powderbrush kost namelijk maar 11,95 wel betaalbaar vooral als je vergelijkt met die van sisley een powderbrush ook van natuurlijk haar, daar betaal je weer het dubbele voor

Omdat het zo klein is en compact, kan je makkelijker cirkelvormige bewegingen maken en zo makkelijker en accurater je blush of je bronzer aanbrengen.

En dan heb ik nog twee items. De een na laatste is van Rimmel uit de lijn Scandaleyes

 Ik heb de grijze met kleur 010 silver. Hij is water proof! Hurray!  En ik heb hieronder een swatch. Dus dan zie je hoe het eruit ziet op de huid. Hij is met een beweging al makkellijk op te brengen, gelijk intense kleur dus je hoeft niet je ogen in te kleuren voordat je een kleur hebt.

I like silver! Een zilveren (of witte oogpotlood met een glansje!)kan eigenlijk nooit ontbreken in een woman's make up bag. Het is handig om je ogen grote te laten lijken door de onderste waterlijn in te kleuren. Of je binnenste ooghoeken mee te accentueren. Zodat je ogen groter en sprekender lijken.  Als finishing touch on your eyemake up;). EN ik kan het weten want heb zelf als asian hele kleine ogen.

Last item I'm goning to review:P

Miss Sporty Perfect colour lipstick

Ik heb kleur 037 I like.

Hij smeert makkelijk uit en is lichtroze.Voor de rest voelt hij verzorgend aan als een balsem. Maar omdat mijn lippen donkerder van kleur zijn, zie je deze er een beetje doorheen. Lipstick bevat namelijk niet zoveel pigment. Dit is niet echt mijn kleur, het vloekt een beetje met mijn huidskleur lijkt wel. Nu ik het op heb, doet het me een beetje aan de Nicki Minaj look denken dus als je deze look wilt, is deze lipstick echt een aanrader.

Want one box full of beautyproducts?

  1. Like Dames.nl op facebook
  2. Beantwoord de volgende prijsvraag: Welk product in de WAATBOX van deze maand(uit mijn review) is nog niet in de winkels in nederland verkrijgbaar?

Stuur het goede antwoord met de facebooknaam naar info@dames.nl.

NB: onder de juiste inzendingen wordt er een winaresse uitgeloot. Kan je niet wachten en wil je deze beautybox in huis hebben dan kan je hem bestellen via: BESTEL JE WAATBOX HIER! ook varieren elke maand de producten in de box, precies dezelfde producten zijn dus niet gegarandeerd, maar daartegenover heb je natuurlijk andere leuke goodies die je kan gebruiken:)