Afvallen met Anne in 12 weken

Personal coach Anne de Graaf is de nieuwe afslanksensatie van Nederland. Anne heeft al honderden mensen begeleid op afslankcommunity Valtaf.nl en lanceert het boek Afvallen met Anne in 12 weken. Met het boek leer je jezelf in 12 weken een gezonde en slanke leefstijl aan. Door haar methode hoef je nooit meer honger te lijden of koolhydraten te schrappen. Het boek biedt voor elke dag een smakelijk menu met tips, recepten en calorieënlijstjes. Het traktatiegedeelte bevat recepten voor als je je streefgewicht hebt bereikt en gerechten voor speciale gelegenheden.

Het boek vormt een unieke combinatie met afslankcommunity www.valtaf.nl. Daar kun je persoonlijke begeleiding krijgen, buddy’s aantreffen, je vooruitgang bijhouden en allerlei recepten en tips vinden. Contact met mede-afvallers heeft reeds honderden mensen geholpen. Het boek en de website samen vormen een dieetprogramma zoals er nog nooit een is geweest. Afvallen met Anne in 12 weken is een herziene editie van het eerder verschenen Jij.valfaf.nl! De filosofie van het boek en de website zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring met afvallers van personal coach Anne de Graaf. Ze helpt deelnemers inzicht te krijgen in wat in hun voeding zit, maar maakt hen er ook van bewust dat je emotie-eten bij de bron moet aanpakken. Dat is essentieel voor blijvend gewichtsverlies. Zij ondervond dat aan den lijve na het overwinnen vaafvallen_met_anne_omslag_LRn de ziekte kanker.

Afvallen met Anne in 12 weken
ISBN 978 90 215 5019 0
Prijs: € 19,50
Omvang: 120 pagina’s

 

 

Roadshows januari 2011
In januari zullen er ter promotie van het boek 5 roadshows in grote V&D-vestigingen plaatsvinden. Anne en haar team geven uitleg over het boek en geven in een-op-een-gesprekjes persoonlijk advies. Een overzicht van de data en betreffende V&D-vestigingen:

Donderdag    13 januari:    19.00-21.00            Utrecht

Zaterdag       15 januari:    14.00-16.00            Groningen

Donderdag    20 januari:    19.00-21.00            Den Haag Centrum

Zaterdag       22 januari:    14.00-16.00             Zwolle

Vrijdag           28 januari:   19.00-21.00            Rotterdam Beursplein

 

Volg Anne op Twitter en Facebook. Bezoek de website van het boek www.afvallenmetanne.nl.